Giáo Xứ Đức Kitô

Ngôi Lời Nhập Thể

8503 S. KIRKWOOD HOUSTON TX 77072 Tel 281.495.8133 Fax 281.495.4220  info@giaoxungoiloi.org

BÍ TÍCH - SACRAMENTS

Giáo Xứ   Bí Tích  Bài Đọc Chúa Nhật   Phụng Vụ  Hội Đoàn & Sinh Hoạt  Phút Suy Niệm  Hình Ảnh Giáo Xứ
Rửa Tội
Giải Tội
Thánh Thể
Thêm Sức
Hôn Phối
Chức Thánh
Xức Dầu Bệnh Nhân
The Latin word sacramentum means "a sign of the sacred." The seven sacraments are ceremonies that point to what is sacred, significant and important for Christians. They are special occasions for experiencing God's saving presence. That's what theologians mean when they say that sacraments are at the same time signs and instruments of God's grace.

If you learn more about the sacraments, you can celebrate them more fully. To learn more about the individual sacraments and contact informations, please click the links below.

RỬA TỘI                              BAPTISM

XƯNG TỘI                            RECONCILIATION

RƯỚC LỄ                              EUCHARIST

THÊM XỨC                            CONFIRMATION